Överraska med presentkort till dina anställda

Presentkort till anställda personer i ditt företag, det är inte fel att ge! Om du vill ge presentkort till dem anställda på ditt företag, så kan du satsa på det som kallas för mobila presentkort. Dessa passar även bra att ge till de kunder, leverantörer eller andra du vill uppmärksamma. Ett digital gåvokort, som detta presentkort är, det är enkelt att skicka och roligt att få. Via ett enkelt sms så kan du ge bort till hur många du vill.

Du som tycker att detta låter som en bra idé, du kan via Mobila Presentkort läsa mer om hur det går till. Men i korta drag så görs det så här:

  • Välj en produkt, eller ett värde, för max 500 kr
  • Skriv en personlig hälsning
  • Lägg in mobilnummer
  • Bestäm ett datum då det ska skickas
  • Skicka!

Mottagaren av presentkortet kan sedan lösa in det, i en ansluten butik. Det finns idag runt 3000 anslutna butiker.

Ge dina anställda ett presentkort

Om du vill ge presentkort till anställda, på ett enkelt sätt, så är det smart att göra det på ett digitalt sätt. Det är bara att välja en produkt, eller välja den så kallade Sverigechecken med ett visst värde. Sedan skicka till den eller de som ska ha presentkortet. Sedan kan de som tar emot presentkortet byta in det mot produkten du valt, eller välja egna produkter om du valt att ge dem ett visst värde på Sverigechecken.

Du kan även som företagare välja att göra detta digitala presentkort via mail istället om du föredrar det. Dessutom få hjälp med att utforma det.